Schumann Horsecare ApS

​Hårcelleanalyse - Cell Well Being

​Hos Schumann Horsecare udføres analyse af hårrødder/hårsække på heste. Dette er en epigenetisk undersøgelse, hvor en scanner analyserer patientens indhold af en række næringsstoffer i kroppens celler samt en række belastningsfaktorer. Undersøgelsen munder ud i en rapport, som jeg anvender til at optimere hestens ernæring ud fra en anamnese om hesten, sammenholdt med dens sygdomshistorie og eventuelle andre laboratorietests, som for eksempel blodprøver og gødningsprøver.

Epigenetik er et udtryk for foranderlige og reversible aflæsninger i vores DNA materiale inde i cellekernerne. Alle vores celler i kroppen har den samme DNA men har forskellige opgaver.

Det skyldes at cellerne ikke aflæser og fortolker DNA på samme måde. De aflæser og producerer udefra deres specifikke opgave i kroppen. Derved specialiserer celler i kroppen sig til at udføre lige nøjagtig deres opgave bedst muligt. Disse epigenetiske aflæsninger ændres hele livet og påvirkes af mange indre og ydre faktorer i hestens dagligdag. Herved tænker jeg især på ernæring, stress, sygdom og brugen af hesten i vores dagligdag.​

​Genoptræningsforløb til heste og hunde​

​Specialiseret heste- og hundepraksis med fokus på dyrets velfærd

​Certificeret sadeltilpasser

Hos mennesker er det påvist, at den epigenetiske tilstand vi er i når vi formerer os, videregives til vores børn i et vist omfang. For eksempel stress og stofmisbrug/alkoholisme hos moderen som giver symptomer hos nyfødte spædbørn der ikke er ønskelige.

Hos heste er det ligeledes vigtigt at både hoppe og hingst er ernæringsmæssigt og følelsesmæssigt i topform i forbindelse med avl.

Uanset hvilken brug vi som hesteejere har af vores heste, er der god grund til optimering ud fra en epigenetisk undersøgelse.

Se mere på www.cell-wellbeing.com eller www.testdinhest.com.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din hest/hund, så udfyld kontaktformularen herunder og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Schumann Horsecare ApS

Labirksgyden 62, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 28673868

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 49 19 56

E-mail: schumannhorsecare@hotmail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket