Schumann Horsecare ApS

Hestemassage / MFR (myofascial release techniques)

Jeg udfører ofte hestemassage i forbindelse med kiropraktik, da de to ting nærmest hænger uløseligt sammen.

Har jeg udført kiropraktisk behandling på hesten, er det vigtigt efterfølgende at styrke musklerne omkring det skadede område, så de kan sørge for at holde led og knogler i rette position. Det kræver afslappet væv omkring de enkelte muskler, og det kan massagen sørge for.

Jeg har videreudvilket hestemassage uddannelsen til myofascial release techniques, som er en teknik til at behandle kroniske smerter til dyr.

​Genoptræningsforløb til heste og hunde​

​Specialiseret heste- og hundepraksis med fokus på dyrets velfærd

​Certificeret sadeltilpasser

Punktmassage

Massage kan også være effektivt, hvis din hest har været skadet eller blot døjer med ømme muskler, som forhindrer den i at performe optimalt.

Jeg udfører punktmassage, også kendt som akupressur, hvor jeg via de ømme muskelpunkter på hesten løsner vævet og skaber cirkulation, så der igen kommer et naturligt flow i kroppen. Jeg bruger også ofte hestemassage i kombination med medicinsk behandling for at give de bedste betingelser for helingsprocessen.

Få en fast aftale

Har du måske en hest, som er begyndt at reagere negativt på at få sadel på eller har ændret adfærd på anden vis, kan det godt skyldes ømhed i muskler i ryg, ben eller andre steder. Muskelsmerter opbygges over tid, og hvis ikke der gøres noget ved det, kan det medføre store smerter for hesten.

For at forebygge problemer har mange konkurrenceryttere lavet en fast aftale med mig, hvor jeg kommer på besøg hver, hver anden eller hver tredje måned for at tilse hestens fysik. Her laver jeg en helhedsvurdering og -behandling, som også inkluderer musklerne.

På den måde sikrer du konstant velvære for din hest.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din hest/hund, så udfyld kontaktformularen herunder og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Schumann Horsecare ApS

Labirksgyden 62, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 28673868

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 49 19 56

E-mail: schumannhorsecare@hotmail.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket