​Schumann Horsecare​

Fordi din hest fortjener den bedste behandling

✓ Genoptræningsforløb til heste og hunde​

✓​ Specialiseret heste- og hundepraksis med fokus på dyrets velfærd

✓​ Certificeret sadeltilpasser

Schumann Horsecare ApS

Schumann Horsecare ved dyrlæge Theresa Schumann, er en specialiseret hestepraksis med focus på hestens velfærd som brugshest og ridehest.

Der lægges vægt på bevægelsesmæssige, udstyrsmæssige og ridemæssige årsager til nedsat præstation hos hestene i brug. Jeg arbejder ud fra den målsætning du, som ejer, har for brugen af din hest i din dagligdag.​

De primære arbejdsområder er kiropraktik/massage/akupunktur, tandpleje, halthedsudredninger, genoptræning og intern medicin.

​Jeg lægger vægt på et godt samarbejde med beslagsmede, foderkonsulenter, trænere og dyrlæger, for at kunne opnå det, for hesten og ejeren mest optimale brugsniveau.

Jeg har en diplomeret sadeltilpasseruddannelse, og kombinerer det med korrektivt arbejde af rytterens sæde i genoptræning efter skader.

Jeg lægger i min dagligdag stor vægt på efteruddannelse og specialisering, hvorved fagligheden kommer hest og ejer til gode.

Jeg arbejder både med udkørende praksis samt på egen klinik med mulighed for både ambulant og flere dages indlæggelse til for eksempel halthedsudredninger.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Schumann Horsecare ApS

CVR: 28673868

KONTAKT OS