​Schumann Horsecare​

Fordi din hest fortjener den bedste behandling

✓ Genoptræningsforløb til heste og hunde​

✓​ Specialiseret heste- og hundepraksis med fokus på dyrets velfærd

✓​ Certificeret sadeltilpasser

Sadeltilpasning

Hestens ryg er ikke overraskende et af de mest belastede områder i forbindelse med ridning, og det er ofte her, der opstår problemer, som kan forplante sig til andre dele af kroppen som eksempelvis hofter og ben.

Derfor er det ekstremt vigtigt at have en sadel, som gør det så bekvemt som muligt for hesten at blive redet.​

Sadeltilpasning

Jeg har en diplomeret sadeltilpasseruddannelse, og derfor kan jeg gå ind og kigge på, om din sadel passer til både dig og hesten.

Der findes ikke to mennesker, som sidder helt ens på en hest. Den mindste skævhed i bækken eller ryg på rytteren kan have betydning for hestens ryg, og derfor burde hver enkelt sadel egentlig tilpasses, men mindre justeringer kan også gøre ridning til en langt behageligere oplevelse for hesten.

Hvad kan det gøre ved hesten?

En sadel, der ikke passer til dig og hesten, kan på sigt gøre stor skade på hesten, hvilket også betyder, at du ikke kan træne hesten til de præstationer, som den ellers vil kunne opnå.

Hvis sadlen sidder forkert, kan det hurtigt føre til ømhed på hesten efter hver eneste ridning og gøre, at den stikker af eller viser modvilje, når du forsøger at sætte sadel på igen. På længere sigt vil det give hesten rygproblemer, der kan videreføres ned i hofter og ben, hvilket selvsagt er smertefuldt for den.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Schumann Horsecare ApS

CVR: 28673868

KONTAKT OS